Bemer, microcirculatie

Microcirculatie voor het gehele lichaam

De fysische vasculaire therapie BEMER® stimuleert door een specifiek elektromagnetisch signaal de beperkte vascomotie (eigen beweging van bloedvaten) en verbetert daardoor wetenschappelijk aantoonbaar de microcirculatie. De BEMER sets (Professional en Classic) omvatten alles wat nodig is voor de behandeling en worden wereldwijd met succes gebruikt.


Als BEMER Partner geeft Toon de Laat in zijn praktijk, A de Laat, Praktijk Natuurlijke Geneeswijzen regelmatig lezingen over wat je kunt doen om je gezondheid zo goed mogelijk te beschermen en de genezing zo goed mogelijk te ondersteunen.

Er wordt een uitgebreide presentatie uitleg gegeven over de voordelen op het gebied van gezondheid, zowel mentaal als fysiek, over de werking van de BEMER op het gebied van microcirculatie. Bij de meeste mensen werkt dit systeem van de allerkleinste bloedvaten niet optimaal. Door de slecht circulatie in de haarvaten krijgen de cellen er omheen ook weinig of geen voeding en zuurstof, tegelijkertijd kunnen ze hun afvalstoffen niet afvoeren. Hierdoor ontstaat ziekten.

Onze microcirculatie is de hoofdweg van onze gezondheid.

Mocht u BEMER thuis willen gaan gebruiken, dan bestaat de mogelijkheid dit via A. de Laat, Praktijk Natuurlijke Geneeswijzen te regelen. Fysische vasculaire therapie BEMER is een medisch gecertificeerd product, wat betekent dat u het niet zomaar in de winkel kunt kopen. Het dient onder toezicht van een BEMER-partner te worden aangeschaft en te worden begeleid.

A. de Laat, Praktijk Natuurlijke Geneeswijzen is BEMER-partner en leverancier van Fysische vasculaire therapie systemen van BEMER. Dit verzorgen wij zowel voor zorgprofessionals als voor particulieren. Naast de aanschaf krijgt u ook persoonlijke begeleiding om Bemer te leren toe te passen.

Ook bestaat de mogelijkheid om een BEMER toepassing via onze praktijk te huren voor bepaalde tijd. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met A. de Laat, Praktijk Natuurlijke Geneeswijzen.


Het gehele jaar door word er maandelijks op woensdagavond lezingen gehouden in Budel Dorplein.
U kunt zich hiervoor opgeven door hieronder informatie over de betreffende avond aan te vragen dan wel door het sturen van een mailbericht.

13/01/2021 19.30 - 21.30 Bemerlezing Cursus voor therapeuten
10/02/2021 19.30 - 21.30 Bemerlezing Cursus voor therapeuten
10/03/2021 19.30 - 21.30 Bemerlezing Cursus voor therapeuten