Body - Atlas

De cursus Body-Atlas is een 4 daagse cursus Atlascorrectie die enkel kan worden gevolgd als u in het bezit bent van een Body-Vitalisator. Beschikt u over een soortgelijk apparaat, dan kan, na overleg, hiermee gewerkt worden.


De cursus Body-Atlas is voorbehouden aan therapeuten en artsen.
Minimale eisen zijn Medische Basis Kennis en inschrijving bij een door de CPION erkende beroepsvereniging.

De cursus is geaccrediteerd door de KTNO.

Aan de orde komen:
Positie van de atlas in de spierkettingen van Godelieve Struyf, het musculo-skeletaal stelsel,de 12 hersenzenuwen, bloedcirculatie rond de atlas, bindweefsel, pezen en spieren, subluxatie van de halswervels en het whiplashsyndroom, en nog veel meer.
Download hier bijbehorende folder.

De cursus zal worden gegeven in Budel Dorplein.
Docent: A.G.M. de Laat

Iedere 2de woensdag van de maand wordt er in Budel Dorplein een gratis lezing gehouden, waarin meer uitleg over de Body Vitalisator wordt gegeven. Wilt u deze bijwonen, dan kunt u zich hieronder aanmelden.


Bent u geïnteresseerd en wilt u meer schriftelijke informatie, dan kunt u zich hieronder inschrijven. U ontvangt dan uitgebreide informatie alsmede een aanmeldingsformulier.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor de oud-cursisten van de cursus Atlascorrectie door Sante Natuurlijke Produkten gegeven:
Om te voorkomen dat u een geheel nieuw toestel zou moeten aanschaffen, hebben wij voor onze Atlascorrector een setje nieuwe  opzetstukken met een speciaal ontworpen tussenstuk gemaakt, waardoor u op een eenvoudige wijze uw toestel en daarmee ook uw therapie kunt uitbreiden.

Wilt hier meer informatie, dan kunt u dit hier aanvragen.
Vergeet niet bij vraag/opmerking in te vullen dat u oud-cursist bent.

Cursus Body - Atlas

12/02/2020 19.30 - 21.30 Lezing Body Vitalisator Cursus voor therapeuten
11/03/2020 19.30 - 21.30 Lezing Body Vitalisator Cursus voor therapeuten
08/04/2020 19.30 - 21.30 Lezing Body Vitalisator Cursus voor therapeuten