Cursussen

Cursussen en lezingen worden voor zowel therapeuten als belangstellenden gegeven. De cursus Body Vitalisatie en Body-Atlas vormen hierop een uitzondering.

De Baunscheidtcursus zo opgezet dat ook mensen die niet over Medische Basiskennis beschikken de theorie kan volgen en zich de technieken snel meester kan maken. Met behulp van Baunscheidtieren kunnen vele klachten eenvoudig worden verholpen en/of verlicht. Het is een methode die niet pijnlijk is en ook door kinderen kan worden ondergaan.

De zesdaagse cursus Body Vitalisatie vereist daarentegen wel een gedegen Medische Basiskennis. Vandaar dat deze cursus alleen voor therapeuten/artsen toegankelijk is die aan de minimale vereisten, MBK en aangesloten bij een door de CPION geaccepteerde beroepsvereniging voldoen.*

De vierdaagse cursus Body Atlas kan worden gevolgd als verdiepingscursus na het succesvol afronden van de cursus Body Vitalisatie, dan wel als aparte cursus. Hiervoor gelden dezelfde toelatingscriteria als voor de cursus Body Vitalisatie.*


*= Inschrijven op cursussen die zijn voorbehouden aan therapeuten/artsen kan enkel plaatsvinden na registratie als therapeut/artsen, waarna u binnen enkele dagen toegang wordt gegeven tot het therapeutengedeelte van de site.