Cursussen

Cursussen en lezingen worden voor zowel therapeuten als belangstellenden gegeven. De cursus Body Vitalisatie vormt hierop een uitzondering.

De Baunscheidtcursus zo opgezet dat ook mensen die niet over Medische Basiskennis beschikken de theorie kan volgen en zich de technieken snel meester kan maken. Met behulp van Baunscheidtieren kunnen vele klachten eenvoudig worden verholpen en/of verlicht. Het is een methode die niet pijnlijk is en ook door kinderen kan worden ondergaan.

De cursus Atlascorrectie is geïntegreerd in de cursus Body Vitalisatie.

De cursus Body Vitalisatie vereist daarentegen wel een gedegen Medische Basiskennis. Vandaar dat deze cursus alleen voor therapeuten/artsen toegankelijk is die aan de minimale vereisten, MBK en aangesloten bij een door de CPION geaccepteerde beroepsvereniging voldoen. Wilt u hiervoor inschrijven, dan dient u zich eerst als therapeut te registeren.


Inschrijven op cursussen die zijn voorbehouden aan therapeuten kan plaatsvinden na registratie als therapeut, waarna u binnen enkele dagen toegang wordt gegeven tot het therapeutengedeelte van de site.